EUROPESE VERHUIZINGEN

De grenzen binnen Europa vervagen.
Verhuisservice van Groen is daar op ingespeeld.
Wij kunnen uw verhuizing van of naar ieder land binnen Europa verzorgen.

Ook bij deze verhuizingen is het gebruikelijk om kleine, niet breekbare voorwerpen (linnengoed, boeken etc.) en breekbare voorwerpen (glaswerk, kristal, porselein etc.) in normale ver-huisdozen te verpakken.

Voor kleding die hangend vervoerd moet worden gebruiken wij de daartoe ontworpen garderobebox.

Kwetsbare meubelstukken worden met verhuisdekens be-schermd en daarna ‘gesealed’ of voorzien van een exportver-pakking (speciaal noppenfolie en snijkarton).

Kleinere inboedels worden uit economisch oogpunt in combi-natie transport (flexibele losdatum) naar de eindbestemming vervoerd.
Kwestie van uitgekiend beladen.

Ervaren chauffeurs/verhuizers verzorgen met luchtgeveerde verhuiswagens het transport van uw inboedel naar de eind-bestemming binnen de Europese Unie.

Voor transport naar een eindbestemming buiten de Europese Unie verzorgt Verhuisservice van Groen alle douaneforma-liteiten. Wij informeren u tijdig over de vereiste documenten voor een belastingvrije invoer.

N.B. Het in de verhuiswagen bijladen van personenauto, scooter of motorfiets behoort tot demogelijkheden maar is afhankelijk van het volume van de inboedel en de beladings-graad van deverhuiswagen.

Het spreekt vanzelf dat Verhuisservice van Groen in dit geval tevens zorg draagt voor de extra douaneformaliteiten en u in-licht over de geldende douanereglementen. Op verzoek assis-teren wij bij de importprocedure van uw kentekendragend ver-voermiddel.